Complexul Rezidential "Sfânta Maria" - BrăilaLegislaţie
- Hotărârea C.L.M. nr. 24 din 29.01.2021 privind Stabilirea costului mediu lunar de întreţinere, a alocaţiei zilnice de hrană precum si a contributiei de intretinere a persoanelor ingrijite in centrele rezidentiale aflate în subordinea Consiliului Local Municipal Brăila in anul 2021.
- Hotărârea C.L.M. nr. 6 din 31.01.2020 privind Preluarea de catre Directia de Asistenta Sociala Braila a activitatilor centrelor rezidentiale in privinta asigurarii calitatii serviciilor sociale prestate si aprobarea Regulamentului de organizare si functionare, Organigramei si Statului de functii ale Directiei de Asistenta Sociala.
- Hotărârea C.L.M. nr. 66 din 28.02.2019 privind Stabilirea costului mediu lunar de întreţinere, a alocaţiei zilnice de hrană precum si a contributiei de intretinere a persoanelor ingrijite in centrele rezidentiale aflate în subordinea Consiliului Local Municipal Brăila in anul 2019.
- Hotărârea C.L.M. nr. 71 din 19.02.2018 privind Stabilirea costului mediu lunar de întreţinere, a alocaţiei zilnice de hrană precum si a contributiei de intretinere a persoanelor ingrijite in centrele rezidentiale aflate în subordinea Consiliului Local Municipal Brăila in anul 2018.

Documente constitutive şi de funcţionare


- Hotărârea C.L.M. nr. 239 din 28.05.2021 privind Aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al Complexului Rezidential "Sfânta Maria" - Brăila.

- Regulament de organizare şi funţionare al Complexului Rezidential "Sfânta Maria" - Brăila.

- Regulament intern al Complexului Rezidential "Sfânta Maria" - Brăila.

- Organigrama Complexului Rezidential "Sfânta Maria" - Brăila.

- Statul de funcţii al Complexului Rezidential "Sfânta Maria" - Brăila.

- Autorizaţia sanitară de funcţionare a Complexului Rezidential "Sfânta Maria" - Brăila.

- Standardele minime de calitate.

-
Înregistrare ca operator de date cu caracter personal

Sfânta Maria

revista

Fecioara Maria, Maica Preacurată ocroteşte-i pe cei ce trec pe aici şi mai ales pe cei ce numele Sfânt în binecuvântare ţi-L poartă!

La mulţi ani !

Complexul Rezidential "Sfânta Maria" Brăila

ADRESĂSEDIU

Calea Moş Anghel, nr. 486,
comuna Vădeni,
sat Baldovineşti,
judeţ Brăila

PROGRAM DE FUNCŢIONARE 

de LUNI pană VINERI

 

7:30 - 15:30